Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2007

Πούστη γλάρε


Για τον ΟΤΕ πληρώνετε:
24,80 ευρώ ευγνωμοσύνη που σας δώσαμε τηλεφωνική γραμμή κι ας περιμένατε 5 μήνες.
6,38 ευρώ ευγνωμοσύνη που σας δώσαμε το δικαίωμα να έχετε DSL.
29,76 ευρώ για να έχετε και σύνδεση DSL.
25,04 ευρώ για να μπορείτε να κάνετε δωρεάν κατά τ' άλλα κλήσεις προς σταθερά που ανήκουν μόνο στο δίκτυό μας και όχι γενικά κι αόριστα, τις οποίες κλήσεις θα μπορούσατε ούτως ή άλλως να τις κάνετε άμα σας έκοβε να βάλετε στον υπολογιστή σας κάποιο από τα ανάλογα προγράμματα.
2,00 ευρώ αναγνώριση κλήσης, γιατί εμείς χρεώνουμε όταν οι άλλοι χαρίζουν.
Σύνολο 104,69 ευρώ, δηλαδή 52 ευρώ το μήνα.

Όταν οι άλλοι δίνουν όλο το πακέτο με 40 ευρώ το μήνα και δωρεάν κλήσεις προς όλα τα δίκτυα και ταχύτητες (σα δε ντρέπονται) μέχρι 24 φορές μεγαλύτερες.

Βρε δε γαμιέστε λέω εγώ!

Θα μου επιτρέψουν οι φίλοι Ανώριμοι (www.anorimoi.com) να προσφέρω στους φίλους αναγνώστες μου το άσμα ασμάτων "Άμα έχεις τον ΟΤΕ".
http://rapidshare.com/files/50222444/ama_exeis_ton_pOTE.rar

Ρε Μπιν Λάντεν εμφανίσου,
ρίξε βόμβα στον ΟΤΕ κι εξαφανίσου!

3 σχόλια:

χαμογελο είπε...

Τι να σου πω... μια απο τα ίδια και εδώ...
Πάντως άκουσα για κάποιες εταιρίες που παίζει να βάλουν δικό τους δίκτυο να γλιτώνεις το παγιο του ΟΤΕ.Ψαξε το μπορεί να παίζει τιποτα τέτοιο στην περιοχή σου. Βέβαια στην περιοχή μου αυτό θα γινόταν πριν κάμποσους μήνες και καλα... τέλος παντων.
υγ."Ρε Μπιν Λάντεν εμφανίσου,
ρίξε βόμβα στον ΟΤΕ κι εξαφανίσου!"
χαχαχα εγραψες.....

anarxaki είπε...

Όλες οι εταιρίες λίγο-πολύ δίνουν το ίδιο. 1Mbit σύνδεση με δωρεάν κλήσεις και γύρω στα 40 ευρώ πάγιο αλλά με τη γραμμή του πΟΤΕ και άρα φτάνει το κόστος στα 65 ευρώπουλα. Και φυσικά ο πΟΤΕς σαμποτάρει τη διαδικασία και γι' αυτό του έκοψαν πρόστιμο (το οποίο χρηματοδοτώ για να πληρώσει).
Το ιδιόκτητο δίκτυο είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία μιας και αγοράζουν τη γραμμή σου από τον ΟΤΕ μετά το dslam (άρα πληρώνεις τα σπασμένα της απαρχαιωμένης εγγατάστασης) και φυσικά, δίκτυο υπάρχει στην Αθήνα ε μεγάλη έκταση, κάτι κοροϊδίες στη Θεσσαλονίκη και την λοιπή Ελλάδα (μαζί φυσικά με την Κρήτη) την έχουν απλά χεσμένη.
Η Forthnet μόνο δήλωσε ότι μέχρι το τέλος του 2007 θα έχει εγκαταστήσει δίκτυο σε όλες τις πόλεις (ναι ναι, τα Χανιά τα βλέπουν σαν πόλη) αλλά αυτή τη στιγμή η συγκεκριμένη εταιρία κάνει πάνω από 4 μήνες να σου δώσει γραμμή γιατί έχουν όλοι πέσει με τα μούτρα πάνω της και το χρήμα είναι γλυκό για να το ξοδέψουν σε νέες προσλήψεις τεχνικού προσωπικού.

Τα είπα και ξαλάφρωσα, χαχα

Υ.Γ.: Εννοείται ότι το συνθηματάκι δεν είναι δικό μου, απλά παραλλαγή προσαρμοσμένη στις δικές μου ανάγκες.

Halinaria είπε...

Αν και το σχόλιο μου αφορά το blog σου anarxakifoto γράφω εδώ γιατί εκεί δεν έχεις ανανέωση πρόσφατη και φοβάμαι μήπως και δεν το δεις.
Αυτό που ήθελα να σου πω είναι: ΒΓΑΛΕ κι άλλες φωτογραφίες. Γιατί σταμάτησες τόσο νωρίς; Ακόμα κι αν βαριέσαι να βγεις έξω, βγες στο παράθυρο σου, στην αυλή σου, στο μπαλκόνι σου και βγάλε μου ότι βλέπεις και μυρίζει Χανιά, να το δημοσιεύσεις και να χαρούν λιγάκι τα ματάκια μου...